Travel. Learn. Enjoy

Totale ontzorging op maat

Kennisreizen organiseren en creëren. Geen zorgen meer. Dat is wat IZIDOK aan uw bedrijf belooft. Onze belofte kunnen we waarmaken dankzij de unieke samenstelling van ons team dat bestaat uit artsen en reisspecialisten. IZIDOK combineert de veld- en sectorkennis van de artsen met de expertise van een reisbureau.

Op en top Belgisch

Niet alleen kennen we de medische sector als geen ander, als Belgisch bedrijf zijn we volledig op de hoogte van de lokale wettelijke procedures en gevoeligheden. Wij zijn dus uitstekend geplaatst om samen met uw bedrijf kennisarrangementen op poten te zetten.

Wenst u meer te weten te komen over de samenwerkingsmogelijkheden, dan komen wij graag persoonlijk bij u langs.

Easy is onze focus

IZIDOK is uw one-stop partner die zowel de organisatie als de administratie voor u afhandelt. Wij ontzorgen uw bedrijf volledig en bieden een comfortoplossing in 1 2 3. Onze dienstverlening is all inclusive.

Onze aanpak, uw tijdswinst

Onze dienstverlening start met de visumaanvraag bij Mdeon. Wij bieden u vervolgens een pakket aan waarmee u meteen naar uw klanten kunt stappen. Uw bedrijf nodigt uit. U behoudt de controle. IZIDOK brengt geen artsen in contact met uw bedrijf. Deze werkwijze is voor uw bedrijf enorm tijd- en kostenbesparend. Er is amper nog tijdsbesteding of inzet nodig van eigen personeel, ook niet ter plaatse.

Funding

In het geval u één van die bedrijven bent met een ban op directe sponsoring, zal u ongetwijfeld al geconfronteerd geweest zijn met de vraag naar funding of educational grant vanuit een gezondheidszorgorganisatie (HCO, health care organisation). Ook voor deze piste kan u de opdracht meteen doorgeven aan IZIDOK.

200% deontologisch correct

Indien u dit wenst regelt IZIDOK ook de mogelijkheid om de arts te laten participeren in de kosten, helemaal conform het huidige Mdeon kader en zonder dat die kostendeelname gelinkt wordt aan uw bedrijf. Want ook deze administratie nemen wij volledig van u over.

Wij hebben de oplossing

IZIDOK gaat op een flexibele manier oplossingsgericht te werk. Wij zijn er zeker van dat wij de antwoorden hebben op uw vragen en de opportuniteit zullen vinden die passen bij de behoeftes van uw bedrijf. Wij ontzorgen u en bieden u de perfecte oplossing. Laat ons samen de mogelijkheden bespreken.

IZIDOK ONTZORGT U VOLLEDIG!

IZIDOK ONTZORGT U VOLLEDIG!

  • — Een bestaand congres (al dan niet met een speciaal verzoek)?
  • — Het bezoek aan een buitenlands bedrijf of ziekenhuis?
  • — Overleg met een expert?
  • — Een meet & greet met buitenlandse collega’s?
  • — Een workshop met je volledig team?
  • — Een eigen congres of kennisevent?
  • — Een beurs?
  • — Een expertenpanel?
  • — Een opleiding in binnen- of buitenland?
  • — Uitzenden proctors of consulenten?
Inloggen