Archives

Dag van de reisprofessional!

Uiteraard zal het openzetten van de grenzen in stappen gebeuren, maar ondertussen plannen we verder. Wij blijven met passie, zorg en doorzetting bouwen aan jouw studiereis. Keep on Travelling. Learning. Enjoying.  

Categories:

PREPARE for travel: najaarsprogramma 2020 alert!

Staan alvast op het programma: Marrakesh, Obergurgl én la douce France, in de vorm van een medisch fietscongres in Le Monetier-Les-Bains! Wie net als ons niet kan wachten om terug te reizen kan ons bereiken via info@izidok.com voor meer info.

Categories:

Allereerste WEBINAR, IZIDOK branded!

Covid-19 heeft nu even ons leven veranderd, maar niet de zin in professionele bijscholing. Ons eerste webinar kon rekenen op veel enthousiaste deelnemers. Na de sessie volgde nog een uitgebreid Q&A voor persoonlijke vragen. Samen werken we graag jouw webinar op maat uit. Jouw wensen en suggesties zijn steeds welkom via info@izidok.com.

Categories:

IZIDOK Academy is een feit! Uniek e-learning platform voor en door artsen.

Op elk toestel (pc, tablet of smartphone) en op elk moment van de dag heb je op dit platform toegang tot de meest efficiënte en degelijke medische e-learning.  Onze sprekers zijn zowel ‘new kids on the block’ als ervaren rotten die ook effectief iets te vertellen hebben. “Allemaal zijn ze even enthousiast en toegankelijk te […]

Categories: