CREËREN

CREËREN

CREËREN

A detail is not a detail. Daar zijn wij van overtuigd. We geven telkens net dat ietsje méér als we kennisreizen creëren. Wij houden rekening met jouw behoeftes en kijken steevast uit naar vernieuwende zaken die voor jou van tel zijn. Zo blijven we altijd 2 stappen voor. En blijf jij in beweging. Je kan telkens met een gerust gemoed een beroep doen op IZIDOK. Alles komt goed dankzij onze menselijke en persoonlijke manier van werken én onze expertise. Met IZIDOK blijf je in beweging.

SIGNATUUR

SIGNATUUR

IZIDOK is niet het klassieke reis- of eventbureau. We gaan niet voor mainstream maar voor top service van a tot z. En dat maakt ons uniek. IZIDOK is klasse maar niet klassiek. IZIDOK past bij je. Als gegoten. Bij IZIDOK draait het om jou. Jij staat centraal. Zorgeloos genieten van kennisverrijking én ontspanning met een wow-factor. We verzekeren je telkens dat ietsje meer. Dat is onze signatuur. En die maakt het verschil.

SIGNATUUR
BRUISEND

BRUISEND

BRUISEND

IZIDOK slaagt erin je kennis te vergroten op een aangename manier. Wij zoeken telkens de perfecte mix tussen kennis en ontspanning. Zo garanderen we je een totaalbeleving. Niet saai en stoffig maar bruisend en dynamisch. Met pit. Een beleving van A tot Z. En jij kan die beleving invullen: wens je met collega’s samen op stap te gaan, dan regelen we dit. Sta je open om nieuwe mensen te leren kennen dan brengen wij de juiste groep samen. Zo kan je bijleren op een bruisende manier. IZIDOK, kennis en plezier in balans.

FLEXIBEL

FLEXIBEL

IZIDOK stippelt een ware kennisbeleving op maat voor je uit. Alleen of in groep bijleren? Een kant-en-klaar arrangement voor een bestaand congres of datzelfde congres met special requests? Of wens je een kennisevent speciaal voor jou gecreëerd? Een meet & greet of een teambuilding activiteit gecombineerd met een seminarie? Alles kan en wordt geregeld. Maatwerk gaat voor ons verder dan net buiten de standaard pakketten kijken. Wij passen ons flexibel aan, aan wat jij wenst. Want jij hebt alles in handen. Jij beslist hoe en wat je wil. Je stelt een pakket samen dat matcht met jouw wensen. Wij zorgen voor het verschil. Wij vinden de antwoorden op jouw vragen, de opportuniteit passend bij jouw behoeftes. IZIDOK, als op maat eigenlijk op jouw maat is

FLEXIBEL
OPLOSSINGSGERICHT

OPLOSSINGSGERICHT

OPLOSSINGSGERICHT

Wil je jezelf ontwikkelen, je kennis verrijken of je netwerk vergroten? Maar kom je er niet toe omdat je verstrikt geraakt in het kluwen van wetgeving en accrediteringsinformatie? Kan je geen uren besteden aan het organiseren van een kennisevent? IZIDOK maakt het je makkelijk. Wij zoeken alles voor je uit, begeleiden en assisteren je en regelen alles in 1 2 3. IZIDOK gaat op een flexibele manier oplossingsgericht te werk. Wij vinden de antwoorden op jouw vragen, de opportuniteit passend bij jouw behoeftes. Wij ontzorgen je en bieden je de perfecte oplossing. Van de boeking van vluchten, hotel, transfers, congresinschrijving tot accreditering en funding én ontspanning indien gewenst. We kunnen alle vragen beantwoorden dankzij de expertise en deskundigheid van ons divers team waar elke medewerker over zijn/haar specialiteit beschikt. IZIDOK. Maakt het je makkelijk.

Inloggen